Διαμονή

Ιδανικό για κάθε είδους ταξιδιώτη το Villa Elite διαθέτει διαφορετικού είδους δωμάτια για να καλύψει τις ανάγκες σας. Το φυσικό φως σε συνδιασμό με την λιτή διακόσμηση των δωματίων συνδράμουν στην αίσθηση χαλάρωσης, που είναι και η βασική νότα η οποία εκμπέμπει το Villa Elite. Όποιο δωμάτιο λοιπόν κι αν επιλέξετε η αίσθηση φιλοξενίας και χαλάρωσης που θα νίωσετε θα είναι η ίδια.

Είτε είναι ένα διαμέρισμα με θέα στην πισίνα, είτε είναι ένα διαμέρισμα με ξύλινο οντά σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, είτε είναι μία μεζονέτα με απευθείας πρόσβαση στην πισίνα και θέα, είτε είναι ένα διαμέρισμα με θέα, με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και σαλόνι για τους πιο απαιτητικούς.

Η επιλογή είναι δική σας. Αν πάλι δυσκολευτείται ζητήστε μας να σας προτείνουμε το δωμάτιο που είναι στα μέτρα σας.

Διαμέρισμα με ξύλινο οντά
Εμβαδόν: 35 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 3 άτομα

Αυτό που ξεχωρίζει αμέσως σε αυτό το δωμάτιο είναι η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα παραδοσιακό ξύλινο πατάρι. Το καθιστικό, η κουζίνα και η τραπεζαρία προσφέρουν τις επιπλέον ανέσεις που είναι απαραίτητες για να κάνουν αυτό το δωμάτιο ακόμη πιο ξεχωριστό. Η επιπλωμένη βεράντα που διαθέτει θα σας δώσει ακόμη μία νότα χαλάρωσης. Ιδανικό για ζευγάρι αλλά και για παρέα φίλων.

Book Now
Μεζονέτα
Εμβαδόν: 43 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 4 άτομα

Η διαμονή σας σε αυτό το δωμάτιο θα σας κάνει να αισθανθείτε πως είστε στο προσωπικό σας σπίτι. Μπαίνοντας θα συναντήσετε το καθιστικό και την τραπεζαρία και θα οδηγηθείτε στην επιπλωμένη βεράντα η οποία προσφέρει θέα στην πισίνα και στο λιμάνι την Χερσονήσου. Κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο σας περιμένει ένα δροσερό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και από αυτό το επίπεδο έχετε τη δυνατότητα για απευθείας πρόσβαση στην πισίνα. Ιδανικό για ζευγάρι, οικογένεια με παιδιά και παρέα φίλων.

Book Now
Διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα
Εμβαδόν: 45 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 4 άτομα

Αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική λύση για μία άνετη διαμονή είτε είστε ζευγάρι, παρέα φίλων ή οικογένεια με παιδιά. Βεράντα με όμορφη θέα στο Κρητικό πέλαγος και το λιμάνι της Χερσονήσου. Ευρύχωρο ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Σαλόνι με καναπέ κρεβάτι μαζί με τραπεζαρία. Τα 45τ.μ. αυτού του διαμερίσματος μπορούν να σας χαρίσουν όλη την άνεση που χρειάζεστε.

Book Now
Διαμέρισμα
Εμβαδόν: 45 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 4 άτομα

Αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική λύση για μία άνετη διαμονή είτε είστε ζευγάρι, παρέα φίλων ή οικογένεια με παιδιά. Επιπλωμένη βεράντα για περισσότερες στιγμές χαλάρωσης. Ευρύχωρο ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Σαλόνι με καναπέ κρεβάτι μαζί με τραπεζαρία.

Book Now

Όλα τα δωμάτιο περιλαμβανουν:

Κουζινάκι

Μικρό Ψυγείο

Δίφυλη Ντουλάπα

Μπάνιο με ντουζιέρα

Τραπεζαρία

Καφετιέρα

Σκεύη κουζίνας

Κλιματισμό

Τηλεόραση